Baixa l’APP

Les teves consumicions tenen premi! Fes-te membre del nostre programa de fidelització Taco Bell Supreme, acumula punts amb les teves compres i guanya € de descompte.

Ofertes exclusives. Pel fet de ser membre de Taco Bell Supreme, gaudeix de la millor selecció d’ofertes i promocions.

Les teves comandes on i com tus vulguis. Tu decideixes!
- CLICK & COLLECT. Demana per anticipat des de la teva App, evita la cua y recull a Taco Bell.
- DELIVERY. Fes el teu encàrrec des de l'App i t'ho portem a casa

Troba el teu Taco Bell. Busca el restaurant que tens més a prop.

Disponible a:

ALGUNES PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE L’APP

És el nostre programa oficial de fidelització per a tots els fans de Taco Bell. Registra-t’hi, acumula punts amb les teves compres i bescanvia’ls per euros de descompte a tots els nostres restaurants d’àmbit nacional. A més, podràs gaudir d’ofertes exclusives en funció del nivell en el qual et trobis. Tots els avantatges del programa de fidelització no són vàlids ni acumulables a altres promocions. Si tens problemes per registrar-te, posa't en contacte amb atencion@tacobell.es

Nivell del programa de fidelització / Nombre de punts al compte

Mild / 0 - 500 Punts
Hot / 501 - 900 Punts
Fire / 901 Punts o més

Per poder acumular punts al teu compte, hauràs de fer compres iguals o superiors a 1 €. Per cada € de compra que facis, obtindràs 7 punts.

USUARIS REGISTRATS

Dues opcions: 1) Accedeix a l'apartat PREMIS de la teva app, prem “Sumar” i escaneja el teu codi QR personal als punts habilitats del restaurant. 2) Indica el teu número de telèfon al nostre personal. En tots dos casos els punts se sumen de manera automàtica.

USUARIS NO REGISTRATS

Guarda el teu tiquet de compra i dona’t d’alta en el programa. Podràs sumar els punts si escaneges amb la teva app el codi de barres que apareix al tiquet.
Estan excloses del programa les comandes que s’hagin fet a través de Deliveroo. Si tens problemes per sumar punts, posa't en contacte amb atencion@tacobell.es

Amb els punts obtinguts, podràs aconseguir bons de 2 € de descompte i ofertes especials en funció del teu nivell de fidelització.

BO DE 2 € DE DESCOMPTE

Per cada 200 punts acumulats obtindràs un bo de descompte de 2 €, que podràs utilitzar en qualsevol dels nostres restaurants en l’àmbit nacional.
Per gaudir del descompte en la teva compra, tenim dues opcions: 1) Identificar-nos prèviament a la caixa, indicant el número de telèfon al nostre personal i ells te l’aplicaran. 2) Escanejar el codi QR generat als lectors disponibles als restaurants.

Com puc obtenir el codi QR amb el descompte?

Accedeix a l’apartat PREMIS de la teva app, llisca cap avall per veure el teu bo i prem “Redimir”.

OFERTES PER NIVELL DE FIDELITZACIÓ

Per gaudir de les teves ofertes, tenim dues opcions: 1) Identificar-te prèviament a la caixa, indicant el número de telèfon al nostre personal i ells te l’aplicaran. 2) Escanejar el codi QR generat als lectors disponibles als restaurants.

Com puc obtenir el codi QR amb l’oferta? Accedeix a l’apartat PREMIS de la teva app, llisca cap avall per veure la teva oferta i prem “Redimir”.

Si tens problemes per bescanviar els punts, posa't en contacte amb atencion@tacobell.es

Consulta el nostre apartat de PMF o si necessites ajuda, posa't en contacte amb nosaltres a atencion@tacobell.es i estarem encantats d’ajudar-te.

GAUDEIX DELS AVANTATGES
AMB LA TEVA APP de TACO BELL

Prefereixes utilitzar Taco Bell Supreme al teu escriptori?

INICIAR SESSIÓ Crear un compte