EL NOSTRE COMPROMÍS

A Taco Bell ens sentim orgullosos dels nostres productes cruixents, amb formatge i saborosos d’inspiració mexicana acabats de fer. Per tal d’aconseguir-ho, tenim unes normes clares de seguretat alimentària i qualitat dels productes que es troben entre les més exigents de la indústria alimentària.

Només treballem amb proveïdors que comparteixen els nostres valors bàsics sobre seguretat alimentària i qualitat dels productes. En poques paraules, si no comparteixen el nostre compromís amb el client, no ens poden subministrar productes. Treballem amb ells de forma continuada per portar les iniciatives de qualitat i seguretat alimentària a nivells cada vegada més alts, que compleixin totes les normes reguladores i industrials i, en molts casos, que els sobrepassin. Premiem els qui tinguin més passió i els millors resultats amb els nostres premis Star Supplier of the Year Awards. Tots els nostres proveïdors són conscients del compromís que té Taco Bell de fer el que és adequat per al client i saben que per a Taco Bell només el millor és prou bo.

L’any 2019 Taco Bell UK & Europe es va comprometre a obtenir ous 100 % de corral (closca, líquid, ingredients) en tota la nostra cadena de subministrament. El nostre objectiu és haver assolit aquest compromís a finals de 2021.