Franquícies

Perquè som un model de negoci testat durant més de 10 anys amb èxit en el mercat espanyol, una proposta de valor optimitzada, amb un alt grau d’acceptació per part dels consumidors, una identitat molt clara i una oferta de productes diferencial. La franquícia suposa una col·laboració i una assumpció total dels valors de la marca, amb una cerca constant de l’excel·lència diària en el servei, la qualitat, la innovació, la neteja, la higiene i la seguretat alimentària.
Dins d’aquesta col·laboració, oferim:

 • Suport de Casual Brands Group, un dels grups de restauració més importants a escala nacional, i de la marca Yum Brands!, empresa propietària de Taco Bell, KFC i Pizza Hut, i líder mundial de menjar ràpid per nombre de restaurants.
 • Productes inspirats en el menjar mexicà amb ingredients de màxima qualitat, que aporten una àmplia varietat de sabors, aromes i textures.
 • Control total del producte, que va des de la matèria primera fins al producte final.
 • Experiència al servei del client, així com una formació continuada.
 • Proveïdors seleccionats curosament.
 • Suport continuat en l’estratègia de desenvolupament dels restaurants.
 • Campanyes de comunicació i màrqueting nacionals.
 • Gran potencial de creixement.

Emplena el formulari i et donarem més informació sense compromís sobre com ser franquiciat.

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

  Responsable del tractament: RESTABELL FRANQUICIAS, SL

  Adreça del responsable: Camino Cerro de los Gamos 1, Edif.3, Planta 2ª, 28224 – Pozuelo de Alarcón – Madrid

  Finalitat: Les seves dades es faran servir per poder atendre les seves sol·licituds i prestar-li els nostres serveis.

  Publicitat: Només li enviarem publicitat amb la seva autorització prèvia, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a tal efecte.

  Legitimació: Únicament tractarem les seves dades amb el seu consentiment previ, que podrà facilitar-nos mitjançant la casella corresponent establerta a tal efecte.

  Destinataris: Amb caràcter general, només el personal de la nostra entitat que estigui degudament autoritzat pot tenir coneixement de la informació que li demanem.

  Drets: Té dret a saber quina informació tenim sobre vostè, corregir-la i eliminar-la, tal com s'explica en la informació addicional disponible a la nostra pàgina web.

  Informació addicional: Més informació a l'apartat LES SEVES DADES SEGURES de la nostra pàgina web.