PMF

Trobaràs l’app de Taco Bell Espanya a Play Store, si el teu dispositiu és Android, o bé a App Store, si és iOS.

És el nostre programa oficial de fidelització per a tots els fans de Taco Bell. Registra-t’hi, acumula punts amb les teves compres i bescanvia’ls per euros de descompte a tots els nostres restaurants d’àmbit nacional. A més, podràs gaudir d’ofertes exclusives en funció del nivell en el qual et trobis. Tots els avantatges del programa de fidelització no són vàlids ni acumulables a altres promocions. Si tens problemes per registrar-te, posa't en contacte amb atencion@tacobell.es

Nivell del programa de fidelització / Nombre de punts al compte

Mild / 0 - 500 Punts
Hot / 501 - 900 Punts
Fire / 901 Punts o més

Per poder acumular punts al teu compte hauràs de fer compres iguals o superiors a 1 €. Per cada euro de compra que facis obtindràs 7 punts.

USUARIS REGISTRATS

Dues opcions: 1) Accedeix a l’apartat PREMIS de la teva app, prem “Sumar” i escaneja el teu codi QR personal als punts habilitats del restaurant. 2) Indica el teu número de telèfon al nostre personal. En tots dos casos, els punts se sumen automàticament.

USUARIS NO REGISTRATS

Desa el teu tiquet de compra i dona’t d’alta al programa. Podràs sumar els punts escanejant amb la teva app el codi de barres que apareix al tiquet. Si tens problemes per sumar punts posa’t en contacte amb atencion@tacobell.es

Amb els punts obtinguts, podràs aconseguir bons de 2 € de descompte i ofertes especials en funció del teu nivell de fidelització.

BO DE 2 € DE DESCOMPTE

Per cada 200 punts acumulats obtindràs un bo de descompte de 2 €, que podràs utilitzar en qualsevol dels nostres restaurants en l’àmbit nacional.

Per gaudir del descompte en la teva compra, tenim dues opcions: 1) Identificar-nos prèviament a la caixa, indicant el número de telèfon al nostre personal i ells te l’aplicaran. 2) Escanejar el codi QR generat als lectors disponibles als restaurants. Com puc obtenir el codi QR amb el descompte? Accedeix a l’apartat PREMIS de la teva app, llisca cap avall per veure el teu bo i prem “Redimir”.

OFERTES PER NIVELL DE FIDELITZACIÓ

Per gaudir de les teves ofertes, tenim dues opcions: 1) Identificar-te prèviament a la caixa, indicant el número de telèfon al nostre personal i ells te l’aplicaran. 2) Escanejar el codi QR generat als lectors disponibles als restaurants. Com puc obtenir el codi QR amb l’oferta? Accedeix a l’apartat PREMIS de la teva app, llisca cap avall per veure la teva oferta i prem “Redimir”.
Si tens problemes per bescanviar els punts, posa't en contacte amb atencion@tacobell.es

Rebràs un val de 6 € de dte. que podràs fer servir a qualsevol dels nostres restaurants en tot l’àmbit nacional fins a dues setmanes després del dia del teu aniversari. Per a rebre el val cal estar registrat a l’App o registrar-s’hi el mateix dia de l’aniversari. La promoció és aplicable a una comanda mínima de 12€, excepte en determinades promocions i llançaments de productes, així com ofertes de l’app.

Per gaudir del descompte en la teva compra, tenim dues opcions: 1) Identificar-nos prèviament a la caixa, indicant el número de telèfon al nostre personal i ells te l’aplicaran. 2) Escanejar el codi QR generat als lectors disponibles als restaurants. Com puc obtenir el codi QR amb el descompte? Accedeix a l’apartat PREMIS de la teva app, llisca cap avall per veure el teu bo i prem “Redimir”.

La caducitat dels punts s’estableix en 180 dies, és a dir, si un client està inactiu durant 180 dies o més, sense sumar ni redimir punts, baixaria a l’inici del nivell de fidelització immediatament inferior.

Exemple: imaginem que un client pertany al nivell FIRE, amb 958 punts, i està inactiu durant 181 dies. Aleshores, baixaria al nivell HOT i tindria 501 punts. Si segueix amb la seva inactivitat durant més de 180 dies, tornaria a baixar de nivell, en aquest cas al nivell MILD, i començaria sense punts.

El descompte es pot fer servir en tota la carta de Taco Bell amb una compra mínima de 4€, excepte en determinades promocions i llançaments de productes, així com ofertes de l’app.

Pots utilitzar totes les promocions que vulguis, però actualment, per limitacions que tenim amb el proveïdor, han de ser en tiquets de compra diferents; és a dir, es pot bescanviar una promoció per tiquet de compra, però si en vols utilitzar dues o més, ha de ser en tiquets de compra diferents.

Per motius de seguretat, l’aplicació no acceptarà un tiquet de més de 24 hores.

Per raons de seguretat, limitem el nombre d'escanejos / registres fins a un total de 2 vegades cada 24 hores.

Rebràs un correu electrònic o una notificació push. També ho podràs comprovar a la secció de NOTÍCIES de la teva app.

Podràs fer comandes, tant per recollir al restaurant com de lliurament a domicili, però no podràs sumar punts ni aprofitar els avantatges i les ofertes del programa de fidelització de Taco Bell Supreme.

Pots pagar les comandes per recollir o de lliurament a domicili amb targeta de crèdit o de dèbit. Cada operador processa les comandes de lliurament a domicili.

Obre l'aplicació de Taco Bell i ves a l'apartat de comandes. Allà pots triar entre programar la comanda per recollir en un restaurant seleccionat o bé demanar que te la portin a domicili amb l’operador seleccionat.

Si has fet una comanda per recollir al restaurant a través del nostre web o de l'app, contacta’ns per correu a  atencion@tacobell.es. Si has fet una comanda de lliurament a domicili, posa’t en contacte amb el servei d'atenció al client de l’operador corresponent.

Cada vegada que un nou usuari de Taco Bell Supreme es registra utilitzant el codi d'invitació proporcionat per un amic, obté 1€ (100 punts). L'amic que va proporcionar el codi també obté 1€ (100 punts) quan el convidat realitza la seva primera compra. Per tant, tant el convidat com el convidat obtenen 1€ (100 punts).

Omple l’enquesta a www.opiniontacobell.es o en el QR en els propers 7 dies i aconsegueix gratis un Cono Bell a la teva propera compra de qualsevol Menú.
Escriu en el teu tiquet el codi que rebràs i presenta aquest tiquet a qualsevol restaurant Taco Bell d’Espanya per a rebre el teu premi.

Condicions: Oferta vàlida durant els propers 30 dies naturals des de la data que apareix en el tiquet de compra. No acumulable a altres promocions. No redimible pels empleats o familiars d’empleats de Restabell Franquicias S.L. Oferta limitada a un cupó per persona i mes.

Si necessites ajuda, posa't en contacte amb nosaltres a atencion@tacobell.es i estarem encantats d’ajudar-te.