Qui som

CONEIX-NOS
TB ARREU DEL MÓN

BUSCA’NS ALLÀ ON VAGIS. Des que l’any 1977 Taco Bell va obrir el seu primer restaurant internacional a Guam, va començar una política d’expansió arreu del món que ens ha portat a tenir avui més de 6.000 restaurants als Estats Units i més de 500 restaurants arreu del món.

TB A ESPANYA

Espanya va ser el primer país europeu on va desembarcar Taco Bell. El primer restaurant va obrir les portes el desembre de 2008 al centre comercial Islazul (Madrid). La carta de productes de Taco Bell està inspirada en el menjar mexicà, amb ingredients de màxima qualitat que aporten una àmplia varietat de sabors, aromes i textures.

LA NOSTRA PROMESA

MÉS SABOR: posem més sabor a la vida, fent un gir al menjar mexicà tradicional i creant experiències que sorprenen i delecten.
MÉS COR: posem cor en tot el que fem.
MÉS VALOR: donem més del que s’espera.

BUSCA’NS ALLÀ ON VAGIS

Història: Quan va acabar la Segona Guerra Mundial, Glen Bell va abandonar els Cos de Marines dels Estats Units i va tornar a casa seva a San Bernardino, on l’any 1946 es va posar a treballar en una parada de salsitxes de Frankfurt. Així, va aprendre el negoci sobre la marxa a Bell’s Drive-in. L’any 1952 va començar a perfeccionar-ho afegint-hi productes alternatius al seu menú, en concret, els tacos, amb els quals va experimentar fins a trobar els ingredients i les proporcions perfectes. Aleshores, va decidir expandir el seu negoci. Primer va llogar una parada a la localitat de Barstow, i entre 1954 i 1955, va construir tres parades Taco Tia a San Bernardino, Redlands i Riverside. Ja era l’any 1962 quan Glen Bell va donar un rumb nou al negoci i va construir el primer Taco Bell a Downey. I Kermit Becky, un expolicia de Los Ángeles, va comprar la primera franquícia de Taco Bell l’any 1964. Va arribar una nova era per a Glen Bell: “Quan vam arribar als 100 restaurants, les coses van canviar, per a mi”.

Va ser l’any 1978 quan Glen va vendre els 868 restaurants de Taco Bell a PepsiCo Inc. Avui dia Taco Bell té més de 6.000 establiments als EUA i més de 500 a tot el món, i afronta ara una fase de forta expansió amb entrada en nous mercats.

L’any 1991 Taco Bell va establir la seva visió d’oferir menjar de Taco Bell “en qualsevol moment i indret en el qual la gent tingui gana”, i va iniciar la seva activitat econòmica exprés. Així, els carretons compactes, quioscs i restaurants en línia de Taco Bell van començar a aparèixer en aeroports, gasolineres, locals minoristes, cinemes, estadis, escoles, etc.).

T'ESPEREM!

Casual Brands Group (única operadora de Juan Valdez Café a Espanya) va ser la companyia que va triar Yum Brands (propietària de la marca Taco Bell i d’altres marques tan conegudes com Pizza Hut i KFC) per portar Taco Bell al nostre país. Espanya va ser el primer país europeu on va desembarcar Taco Bell. El primer restaurant va obrir les portes el desembre de 2008 al centre comercial Islazul, a Madrid.

La carta de productes de Taco Bell està inspirada en el menjar mexicà, amb ingredients de màxima qualitat que aporten una àmplia varietat de sabors, aromes i textures.

Gràcies a la nostra gran quantitat de propostes pots venir sovint i tastar una cosa diferent cada vegada, i sempre seran productes preparats al moment i amb una combinació d’ingredients frescs i especiats original

VALORS DE MARCA

Servicials, ja que som clients maníacs. Atenem les persones amb una actitud de “ho puc fer”, sense importar a qui estem servint.

Comprensius perquè acumulem coneixements Ens assegurem que entenem la vida dels nostres clients, empleats i socis comercials. Som una part activa de les nostres comunitats.

Mai no seguim, perquè anem un pas endavant. Fem allò inesperat i romanem un pas endavant.

Agraïts amb un reconeixement genuí. Diem gràcies i ho fem amb sinceritat. Ens apassiona reconèixer-nos mútuament.

Indestructibles conquistant l’èxit en equip. No deixem que res se’ns interposi per fer allò que és correcte. Ens esforcem per ser els millors en tot el que fem.

Jovials creient en totes les persones. L’esperit jovial ens inspira o pensem que tot és possible.